Welcome to Sehgal Juwelier

Your cart is currently empty.

Artikel   1 – Webshop

Artikel   2 – De Overeenkomst

Artikel   3 – Ruilen

Artikel   4 – Levering en levertijden

Artikel   5 – De Prijs

Artikel   6 – Verzendkosten

Artikel   7 – Klachten

Artikel   8 – Herstelgarantie

Artikel   9 – Betalen

Artikel 10 – Sieraden 

Artikel 11 – Geld terug 

Artikel 12 – Bestellingen in de winkel, via instagram of een ander platform. 

Artikel 1 – Webshop 

1.1 – Sehgal Juwelier is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. U kunt ook hier klikken.

1.2 – Wij zullen nooit uw persoonlijke gegevens delen met derden, zonder uw toestemming.

1.3 – Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.4 – Wij zullen te allen tijden al uw vragen proberen te antwoorden. U kunt ons bereiken via mail of u kunt bellen.

 

Artikel 2 – De Overeenkomst

2.1 – De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer u heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en wanneer u een betaling heeft voldaan. De Ruiltijd (zie artikel 3) gaat pas in op de dag na ontvangst van het artikel.

2.2 – Indien u besluit uw bestelling bij ons op te halen in onze winkel heeft u 7 dagen de tijd om het te komen ophalen. Wij leggen het artikel dan apart voor u. Mocht u door omstandigheden niet in staat zijn om binnen 7 dagen uw bestelling op te komen halen verzoeken wij u vriendelijk om even contact met ons op te nemen (zie ook artikel 9).

2.3 – De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

 

Artikel 3 – Ruilen

3.1 – Helaas kunt u uw product niet retourneren bij ons. Bent u niet tevreden met uw product, dan kunt u binnen 3 dagen uw product ruilen. De tijd gaat 1 dag na aankomst van het artikel in. Let Op! Het product kan alleen in onze winkel worden geruild. Trouwringen, sieraden met stenen & edelstenen kunnen niet worden geruild.

 

Artikel 4 – Levering en Levertijden

4.1 – Wij proberen uw sieraden zo snel mogelijk te verzenden. Als u het product voor 12.00 uur op een werkdag besteld dan komt het binnen 3 dagen bij u thuis. Het kan dat de product later dan drie dagen aankomt als we uw sieraden op maat moeten bestellen. Dit gebeurt zelden.

De verzendtijd van de trouwringen kan oplopen tot 2 weken omdat het op maat besteld moet worden.

4.2 – Alle sieraden worden aangetekend en verzekerd verzonden via PostNL.

4.3 – Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door PostNL. Alle levertermijnen zijn derhalve indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kunnen geen rechten ontleend worden. Overschrijding van een termijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

 

Artikel 5 – De Prijs

5.1 – De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW.

5.2 – De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt, indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.

5.3 – Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.

 

Artikel 6 – Verzendkosten 

6.1 – Bij Sehgal Juwelier is de verzending boven de €150,- gratis in Nederland! Wij nemen ook de kosten voor de aangetekende en verzekerde verzending voor onze rekening.

 

Artikel 7 – Klachten 

7.1 – Door u ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 (kalender)dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door ons binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

7.2 – Op de overeenkomsten tussen Sehgal Juwelier en de consument, waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

7.3 – Het Weens Koopverdrag is niet van toepassing.

 

Artikel 8 – Herstelgarantie 

8.1 – Wij bieden 30 (kalender)dagen herstelgarantie op de door ons geleverde sieraden.

8.2 – Indien het product een gebrek vertoont dient u dit uiterlijk binnen 30 (kalender)dagen aan ons kenbaar te maken via telefoon, E-mail,  of in onze winkel.

8.3 – Indien, naar ons oordeel, het product inderdaad gebreken vertoont (die niet te wijten zijn aan normale slijtage en/of verkeerd gebruik en/of bewerking door derden), dan zullen wij het product herstellen of vervangen binnen een termijn van 30 dagen. 

8.4 – Tijdens deze reparatie heeft u geen recht op een vervangend product.

8.5 - Er is geen garantie op producten met stenen. Stenen zijn erg kwetsbaar en kunnen ten alle tijden eruit vallen. Als de stenen eruit zijn zetten wij de stenen één keer gratis terug op de sieraad. U krijgt dus geen geld terug als er stenen van uw product zijn gevallen.

8.6 - Heeft uw product eventuele gebreken, dan krijgt u ook uw geld niet terug. Indien, naar ons oordeel, het product inderdaad gebreken vertoont (die niet te wijten zijn aan normale slijtage en/of verkeerd gebruik en/of bewerking door derden), dan zullen wij het product herstellen of vervangen binnen een termijn van 30 dagen.

Artikel 9 – Betalen

9.1 – U betaalt bij ons met Ideal

Ideal is een van de bekendste betaalmethodes in Nederland. Met ideal betaalt u gemakkelijk met uw bank.

Wij hebben gekozen om Mollie te gebruiken als onze betalingsprovider. Dus u betaalt altijd veilig, en ook nog eens met uw bank. Want Mollie ondersteund alle populaire banken van Nederland.

9.2 – Kiest u ervoor om uw sieraden te komen ophalen, dan leggen wij het apart en heeft u 7 dagen de tijd om het te komen ophalen. Bent u niet in staat om het binnen 7 dagen  op te komen halen, neem dan contact op. Let op! Als u kiest om het product op te komen halen dan moet u wel vooruit betalen.

Artikel 10 – Sieraden 

10.1 – Als we uw sieraden op maat moeten bestellen dan kan het zijn dat de gewicht verschilt. Een kleiner of groter exemplaar kan iets minder of meer wegen. Dit verschilt vaak niet al teveel.

10.2 – Als we uw sieraden op maat moeten bestellen dan kan de levertijd afwijken en kan het soms langer dan 2 weken duren.  

10.3 - Er is geen garantie op producten met stenen. Stenen zijn erg kwetsbaar en kunnen ten alle tijden eruit vallen. Als de stenen eruit zijn zetten wij de stenen één keer gratis terug op de sieraad. U krijgt dus geen geld terug als er stenen van uw product zijn gevallen.

Artikel 11 – Geld terug

11.1 Helaas kunnen wij u geen geld terug geven na uw aankoop. Dit geldt op alle sieraden op de webshop en ook op custom orders. Dit geldt ook op orders gedaan buiten de webshop (instagram en/of facebook) en ook in de winkel. 

11.2 Ter alternatief mogen de sieraden binnen 3 kalenderdagen geruild worden met een ander exemplaar. Zoals eerder vermeld mogen trouwringen, sieraden met stenen en edelstenen niet geruild worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

11.3 Heeft uw product eventuele gebreken, dan krijgt u ook uw geld niet terug. Indien, naar ons oordeel, het product inderdaad gebreken vertoont (die niet te wijten zijn aan normale slijtage en/of verkeerd gebruik en/of bewerking door derden), dan zullen wij het product herstellen of vervangen binnen een termijn van 30 dagen.

Artikel 12 – Bestellingen in de winkel, via Instagram of een ander platform.

12.1 De algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op bestellingen gedaan in de winkelvia instagram of een ander platform. 

Translation missing: en.general.search.loading